Voor
Tattooshops

Ik ben de eigenaar van een tattooshop, waarom moet ik me aanmelden bij Tattoo-bon?

Wat is Tattoo-bon?

Tattoo-bon is de enige tattoo cadeaubon die bij meer dan 60 aangesloten shops in Nederland ingewisseld kan worden. Het is het perfecte cadeau voor familie en vrienden om iemand cadeau te doen die graag een tatoeage wil. Na ontvangst van de Tattoo-bon kan diegene een aangesloten shop kiezen om de bon in te wisselen.

Hoe het werkt

Gevonden worden

Door je shop bij Tattoo-bon aan te melden kunnen de ontvangers van de Tattoo-bon jouw shop vinden in de lijst bij ‘VIND EEN TATTOOSHOP’. Het invullen van de lijst om je aan te melden duurt maximaal 2 minuten. De voorwaarde is dat je ingeschreven staat bij de Kvk en een GGD-vergunning bezit.

Verzilver een tattoo-bon

Wanneer een klant bij je shop een Tattoo-bon wil verzilveren kun je online de geldigheid van de voucher controleren en direct inwisselen. Een Tattoo-bon dient in één keer ingewisseld te worden. Van de Tattoo-bon waarde wordt 10% commissie + verzendkosten van €1,- ingehouden. Het overgebleven bedrag wordt binnen enkele dagen op het bij ons bekende IBAN nummer overgemaakt. Uiteraard is het overige bedrag dat besteed wordt naast de Tattoo-bon zonder commissie. Nu is het tijd om te tatoeëren!

Bon accepteren

Shop aanmelden

Vul onderstaand formulier in om de shop te registreren. Daarna versturen we informatie om zodat jij je kunt inloggen. Na het inloggen kunnen vouchercodes ingewisseld worden.

Alleen beheerders kunnen nieuwe gebruikers toevoegen.

Bij het registreren ga je akkoord met onze voorwaarden.